Nieuws

Zomerrooster 2018

Aanpassingen rooster komende feestdagen:

Zondag 1 april (eerste Paasdag): gesloten
Maandag 2 april (tweede Paasdag): geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur
Vrijdag 27 april (Koningsdag): gesloten
Vrijdag 4 mei (Dodenherdenking): geopend (om 20.00 uur houden we wel 2 minuten stilte)
Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag): open van 08.30 uur tot 12.00 uur, geen groepslessen
Zondag 20 mei (eerste Pinksterdag): gesloten
Maandag 21 mei (tweede Pinksterdag): open van 08.30 uur tot 12.00 uur (bij minimale deelname van 5 personen is er spinning om 09.30 uur)

Op acht april j.l. werd door stichting RebelRun Sprang-Capelle aan de Zuidhollandsedijk te Sprang-Capelle/Kaatsheuvel voor de vierde maal het enorme spektakel de RebelRun georganiseerd.

Het doel van deze RebelRun was het genereren van geld voor vier goede doelen. Dank zij het maximale aantal deelnemers bij zowel de jeugd als de senioren en een aantal nevenactiviteiten kon de organisatie weer € 3.000,00 verdelen.

Daarom was er op woensdag 26 juli een gezellige bijeenkomst in Het Koetshuis van de Schakelring in Waalwijk. De reden van dit kleine feestje was de uitreiking door Thomas van der Kolk van vier cheques van elk € 750,00 aan vier vooraf bepaalde goede doelen. Thomas van der Kolk is de grote animator en organisator van de RebelRun en mede-eigenaar van Sportschool Ready Set Go uit Sprang-Capelle. Deze sportschool en vele andere vrijwilligers hebben zich belangeloos ingezet voor dit geweldige evenement.

Na de koffie met gebak mochten Anja Moolenschot namens de Eekhof, Ilse Donker namens Elzenhoven, Desiree van Boxtel namens het Koetshuis en Rolf Balkenende namens Stichting SNF ieder een cheque van € 750,00 in ontvangst nemen. De Eekhof, Elzenhoven en het Koetshuis zijn alle drie onderdelen van de Schakelring en in overleg met de bewoners zal een passende activiteit gekozen worden waaraan deze mooie bedragen uitgegeven zullen worden. Stichting SNF organiseert activiteiten voor ernstig zieke kinderen in kinderziekenhuizen en steunt projecten van Kinderhospice Zonnacare in Den Dolder.

Volgend jaar zal in begin april weer een RebelRun gehouden worden om weer geld te genereren voor deze vier prachtige goede doelen.

Foto v.l.n.r.: Anja Moolenschot, Ilse Donker, organisator Thomas van der Kolk, Rolf Balkenende en Desiree van Boxtel.