ACCEPT THE CHALLENGE!

NIEUW binnen onze sportschool is ‘Accept The Challenge’. Dit is een programma van 4 tot 6 weken dat 3x per jaar ingezet gaat worden. ‘Accept the challenge’ biedt vaste leden een nieuwe input in hun normale trainingsschema en voor nieuwe leden is het de ultieme manier om betrokken te raken bij de sportschool. Half januari 2018 start onze nieuwe challenge: 'BEAT YOUR EXCUSES!'

De ‘Accept the Challenge-lessen’ worden buiten het normale rooster om gepland en er moet dus ook apart voor deze lessen ingeschreven worden. De lessen zijn voor kleine groepjes bestaande uit maximaal 8 personen zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven om de oefeningen goed uit te voeren en indien nodig aan te passen op de persoon.

De lessen duren maximaal 60 minuten en zijn een combinatie van krachttraining en high intensity training. Dit om een maximaal trainingsresultaat te halen in een kortere tijd. Je volgt minimaal 3x per week een les; 1x krachttraining en 2x high-intensity training. Je dient zelf te zorgen voor een goede warming up op de cardio apparaten, minimaal 20 minuten voor de les.

WINTERSTOP OF WINTERTOP?
12 November 2018 start de challenge: ‘WINTER(S)TOP!’ Zet je excuses aan de kant en geef je op voor dit high-intensity trainingsprogramma van 6 weken.

WINTER(S)TOP CHALLENGE
In november en december dagen we jou uit om deel te nemen aan de WINTER(S)TOP Challenge. Wil je snel resultaat? Dan is deze challenge echt iets voor jou!

KOSTEN
De kosten voor niet-leden bedragen 75 euro en leden betalen een speciale ledenprijs.

MELD JE NU AAN!
Telefonisch: 06 – 51 29 93 72 of
per mail: info@www.ready-set-go.nl

ACCEPT THE CHALLENGE!

Neemt u onze uitdaging aan? Meer info over de CHALLENGES? Neem contact met ons op via de mail, telefonisch of kom gewoon even langs.